Kip tandoori met spinazie en munt

Snij de kipfilets in blokjes.

Meng de yoghurt, het citroensap en de tandoorikruiden met een snuifje zout.

Voeg de kippenblokjes toe en meng goed. Zet gedurende 10 min. in de koelkast.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snij de muntblaadjes fijn. Schil en rasp de gember. Was de spinazie.

Verhit de helft van de arachideolie in een wokpan en voeg de gember en de komijn toe. Roerbak gedurende 1 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is.

Voeg de fijngesneden munt toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep in een kom en bedek met aluminumfolie.

Verhit de rest van de olie in dezelfde pan. Haal de kip uit de koelkast en voeg toe. Roerbak tot de kip gaar is.

Serveer met de gekookte rijst en de spinazie met munt.