Kleine courgettepannenkoekjes met feta en munt

Was de courgettes en snij ze in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten door er met een lepel over te schrapen.

Rasp de courgettes vervolgens met de grove rasp. Schep alles op een schone keukenhanddoek en draai deze helemaal dicht. Knijp al het overtollige vocht uit de geraspte courgettes.

Meng ze vervolgens met de geklutste eieren, de bloem, peper, zout en enkele fijngesneden blaadjes munt.

Verhit in een grote pan met anti-aanbaklaag een scheut olijfolie. Schep in de pan kleine hoopjes van het beslag en bak deze op een middelmatig vuur, ± 3 minuten.

Draai voorzichtig om met behulp van een spatel en laat de onderkant opnieuw ± 3 minuten bakken. Laat even uitlekken op keukenpapier en schik ze daarna op een schaal.

Werk elke pannenkoek af met verbrokkelde feta, geraspte citroenschil en extra blaadjes munt.