Mango-aardbeien ijslolly’s

Pureer de mango in een blender en meng met 3 eetlepels honing.

Giet de puree in 8 ijslollyvormpjes van 100 ml en zet deze ongeveer 2 uur in de diepvriezer, of tot ze hard zijn.

Meng de yoghurt, het vanille-extract en 3 eetlepels honing. Schep dit over het mango-ijs.

Duw de stokjes erin en zet nog 2 à 3 uur in de diepvriezer, of tot ze hard zijn

Pureer de aardbeien in de blender en meng met de resterende honing.

Zeef dit mengsel en giet het op het bevroren vanillemengsel.

Zet de ijsjes nog eens 2 à 3 uur in de diepvriezer, of tot ze hard zijn.

Steek de bevroren vormpjes vlak voor het opdienen even in warm water en trek elk ijsje aan het stokje uit het vormpje.

Wist je dat mango’s rijk zijn aan vitamine C en betacaroteen, dat door het lichaam wordt omgezet in vitamine A?