Mini cheesecakes met geroosterd steenfruit

Plaats 9 papieren vormpjes in een muffinplaat. Doe de koekjes in een zakje en verkruimel ze met een deegrol. Meng de kruimels met de gesmolten boter en verdeel over de 9 papieren vormpjes. Druk goed aan op de bodem.

Roer de roomkaas met de karnemelk, de bloemsuiker, de eieren en het vanille-extract tot een glad mengsel. Giet in de papieren vormpjes (tot de rand) en zet 20 minuten in een op 150 °C voorverwarmde oven.

Zet de oven af en laat de cheesecakes afkoelen in de oven (minstens 2 uur). Zet ze daarna minstens 3 uur in de koelkast.

Snij het fruit in stukjes en schep het in een ovenschaal. Doe er de honing en de dessertwijn bij.

Zet 15 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

Verdeel het fruitmengsel over de cheesecakes en serveer meteen.

Werk af met een beetje geraspte citroenschil.