Tongrolletjes en St.-Jakobsvruchten met pastinaakpuree

Verwarm de pastinaakpuree zoals aangegeven op de verpakking.

Breng de visfond tot net onder het kookpunt in een klein steelpannetje.
Voeg de tongrolletjes toe en laat ze heel zachtjes garen. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.

Dep de st.-jakobsvruchten droog met keukenpapier en breng aan beide kanten op smaak met peper en zout. Smelt een klont boter met wat olijfolie in een zeer hete pan. Schroei de st.-jakobsvruchten dicht en draai ze na 2 minuten om. Laat nog 1 minuut verder bakken en haal ze dan meteen uit de pan.

Verdeel de pastinaakpuree over vier borden. Leg hierop telkens drie tongrolletjes en drie st.-jakobsvruchten.

Smelt nog wat extra boter in een pan en laat deze mooi hazelnootkleurig worden. Schep over de vis en serveer meteen.

Werk af met grijze garnalen en waterkers, dille of bieslook.